Åbent til kl 17.00

Betalinger

Konstrukcijas veids

Ring for at bestille

+45 61106277

Åbent til kl 17:00

Brugbar information

Hvordan afgiver man en ordre?

Du kan vælge ethvert produkt på vores hjemmeside og straks afgive en ordre online. Vi vil dog anbefale, at du kontakter vores salgsteam for at drøfte dine behov og modtage et tilbud, der beskriver din ønskede vare, tilbehør, anslået pris og betalingsbetingelser. Du kan herefter afgive din ordre online og foretage din betaling. Baseret på den aftalte produktmængde, pris og betalingsoplysninger, afgiver vores salgschef ordren og starter betalingsprocessen for dig.Betalingsmuligheder

– Forskud på det samlede beløb (100%). 

– Depositum + udestående saldo: forudbetaling på 40 % depositum af den samlede ordre (+ forsendelsesomkostninger) og de resterende 60 % betaling – før eller på leveringstidspunktet (60/40 for køb efter ordre). 

Alle betalinger, vi bruger, er sikre

Bankbetalinger

Du får tilsendt en bekræftelsesmail med klare instruktioner og betalingsoplysninger. Betaling kan ske både online og i en bankfilial. Angiv venligst dit ordrenummer ved betaling. Når din indbetaling eller fulde betaling er modtaget, vil din ordre blive bekræftet.

Tilbagebetalinger

Annullering af din ordre er muligt før levering eller inden for 14 dage efter levering, og du kan få det fulde depositum tilbage (eller det fulde beløb for ordren, afhængigt af den foretagne betaling). Det indbetalte depositum for specialfremstillede produkter refunderes ikke, og de vil fortsat opbevares af UAB SIP LAND. For mere information om refusion, se venligst vores side for returneringer. Besøg venligst afsnittet Betalinger og refusioner i vores vilkår og betingelser for at få flere detaljer. Hvis du har spørgsmål til betalingsprocessen, svarer vi gerne på spørgsmål. Bare kontakt os.

telefon +45 61106277 | eller e-mail: info@siphouse.dk.Fortæl os om det produkt, du leder efter

Angiv detaljer om det produkt, du leder efter (formål, område, dimensioner, design osv.). Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt (normalt samme eller næste hverdag).

Vil du have, at vi ringer tilbage for at få produktrådgivning?

Efterlad dit telefonnummer nedenfor, så vender vi tilbage til dig, normalt samme eller næste hverdag.

Ring for at bestille

+45 61106277

At åbne