Åbent til kl 17.00

Vedligeholdelse

Konstrukcijas veids

Ring for at bestille

+45 61106277

Åbent til kl 17:00

Brugbar information

SIP vedligeholdelse

Nogle mennesker mener, at SIP-huse kræver meget vedligeholdelse, men i virkeligheden er det slet ikke tilfældet. Al deres vedligeholdelse er hovedsageligt begrænset til strukturens æstetik frem for dens funktionalitet. Efter flere år er det måske kun husets facade, der skal fornyes, men selv da vil det afhænge af facadetypen. Det betyder, at du kan bruge nutidens lette beklædningssystemer. 

Hvis SIP-huset er beklædt med træplader eller blikplader – med imitation af brædder eller HPL-plader, vil vedligeholdelse og pleje af facaden ikke være særlig tidskrævende, fordi regnen skyller det af, og pladerne vil derudover altid se pæne ud. I modsætning til MgO er det muligt at male panelerne efter forsegling af sømmene og klargøring af brædderne. Dette vil ikke være muligt med OSB-materiale.

Vedligeholdelse af MgO

MgO-plader er et holdbart, brandsikkert og mineralsk byggemateriale i højeste kvalitet. Magnesiumoxidpaneler kan betragtes som kernen i en termisk effektiv bygning. Det er en ekstremt alsidig løsning til brug i indvendige og udvendige strukturer og er designet til at løse nogle af de hårdeste konstruktionsudfordringer. Magnesiumoxidpaneler har mange anvendelsesmuligheder, herunder væg- og loftbeklædning, facader, ovenlys, fliseunderlag og terrassebeklædning. Disse omfatter modstand mod brand, fugt, skimmelsvamp, svampe og insekter. På grund af dets styrke og holdbarhed forlænger MgO-panelet levetiden for strukturer som huse og bygninger. 

Dette produkt er sådan, at det efter installationen ikke kræver energiforbrug og vedligeholdelse at bruge. I hele produktets levetid (50 år) behøver det ikke at blive repareret eller udskiftet, medmindre eksterne faktorer forårsager skade. 

Nogle gange kan ejere af strukturer lavet af MgO vælge at male eller vaske dem med vand. Vedligeholdelse kan variere afhængigt af den valgte facadefinish. Hvis der vælges planker, vil vedligeholdelsen være mere intensiv, da de som alle planker skal males om. At vælge et magnesiummalingsjob vil kræve yderligere arbejde og vedligeholdelse. Derudover vil det være muligt at skifte farve, når du vil.
Fortæl os om det produkt, du leder efter

Angiv detaljer om det produkt, du leder efter (formål, område, dimensioner, design osv.). Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt (normalt samme eller næste hverdag).

Vil du have, at vi ringer tilbage for at få produktrådgivning?

Efterlad dit telefonnummer nedenfor, så vender vi tilbage til dig, normalt samme eller næste hverdag.

Ring for at bestille

+45 61106277

At åbne