Åbent til kl 17.00

Pris

Soveværelser

Kvadratmeter

Tænker på en Projekt?

Vi kan hjælpe!

Giv os flere detaljer om det. Vi hjælper gerne!

Træhytter

Træhuse er en moderne løsning for dem, der ønsker et hyggeligt, økologisk hjem eller et praktisk opbevaringsrum.

Læs mere

Måske vil du endda bruge det til en udlejningsvirksomhed? Og et trælegehus kunne være et sjovt rum for hele familien. En enkel og hurtig byggeproces, æstetisk design og attraktive priser på træhuse tiltrækker flere og flere menneskers opmærksomhed. Nogle bygger i landsteder, andre i byer eller feriesteder. Hvis du planlægger at købe sådan en træhytte, så sæt dig her ind i dine muligheder

Læse mindre

Produkt kategorier

Bjælkehus Bergen, 12 m²

Bjælkehuse

Tænker du på et individuelt projekt?
Vi kan hjælpe!

Giv os flere detaljer om det. Vi hjælper gerne!

Hvad bør du vide, når du vælger et træhus?

De fleste træhuse er præfabrikerede eller mobile. Begge muligheder implementeres hurtigt. Inden du starter din søgning, er det en god idé at lave dine lektier og tænke alle detaljer igennem, fra valg af den rigtige placering til de sidste finpudsninger.

Hvis træhuset skal bruges til opbevaring:

 • vælg en praktisk grundplacering, der er væk fra hovedbygningen, men let tilgængelig. Hvis du opbevarer en plæneklipper, cykler eller forskellige store havemaskiner i huset, får du brug for nem adgang.
 • tænk grundigt over, hvor meget plads du får brug for. Selvom du ikke ved, hvad du præcist vil opbevare der, så vælg et træhus så stort som muligt, så du frit kan indkvartere forskellige tilbehør, som kun øges hvert år
 • overvej, hvilken skygge der bedst ville matche huset og andre udendørselementer;
 • overvej et komplet opbevaringsskurprojekt, kontakt os. Sammen kan vi beslutte, hvad der vil være mest nyttigt for dig

Hvis træhavehuset er beregnet til sommerferier, bør du også overveje:

 • byggepladsen og dens korrekte forberedelse, da der ikke kun vil være behov for et solidt fundament, men også nyttige systemer som vand, elektricitet og kloak
 • hvilke fundamenter du vil vælge. Hvis du er i tvivl, vil vi gerne rådgive dig
 • hvor mange mennesker skal kunne bo der? Et par, en familie på flere personer eller måske endda venner eller slægtninge, der overnatter fra tid til anden? Det er vigtigt at tænke på, hvor meget plads, du får brug for
 • hvordan skal det indrettes, og hvilke funktioner får du brug for?
 • hvor mange vinduer vil der være brug for?

Overvej disse (og flere) aspekter, fordi forberedelse og planlægning er sandsynligvis de vigtigste faser. Når alt er besluttet, så mangler kun implementeringen. Og træhavehuse bliver bygget meget hurtigere end standardhuse.

Er du interesseret i træhuse til vinteren? Vi har også opvarmede træhytter til salg. Kontakt os blot med din interesse i et design til den kolde sæson, når du bestiller online.

Hvad er bedre – et træhus eller et almindeligt hus?

Det er ingen hemmelighed, at træhuse vinder på:

 • miljøvenlighed
 • træets “åndende” egenskaber
 • klassisk skønhed. Du behøver ikke engang ekstra facadeudsmykning
 • hurtig konstruktion;
 • og andre praktiske aspekter.

Et kvalitetsisoleret træhus kan virkelig erstatte et klassisk hus. Det kan passe perfekt ind i sammenhængen med havefællesskabshuse, eller det kan se fremragende ud omgivet af murstenshuse. Selvfølgelig har både træhuse og andre byggematerialer deres individuelle fordele og ulemper, så personlige behov skal evalueres.

Kendetegn ved træhuse

Disse huse er lavet af standard, høvlede og klar-til-at-bygge bjælker. De er lette at samle og tilslutte for at undgå revner og ujævnheder. Både nåletræer og løvtræer bruges til produktion af tasha. Hvis du ønsker det, kan træhytten endda dækkes med standard eller udvalgt farvesiding. Det hele afhænger af din vision. Forresten er det ikke som sådan nødvendigt at dække træhuse med siding, fordi de smukt udskårne bjælker ser allerede æstetiske og moderne ud.

Materialernes høje kvalitet og håndværkeres professionelle arbejde garanterer bygningens tæthed. Selvfølgelig, hvis du ønsker at spare endnu mere varme, er det værd at sørge for ordentlig isolering. Yderligere gulv-, tag- og vægisolering kan altid tilføjes. Hvis du har til hensigt at isolere, så informer os om dette, når du bestiller hytten, så vi kan koordinere yderligere arbejde og forberedelse til isolering.

Træhuse Danmark: Hvilket træhus skal du vælge?

Når du står over for beslutningen om at vælge et træhus, kan mulighederne virke overvældende. I dette afsnit vil vi give dig nogle af de overordnede muligheder, du har, så du derfra kan træffe det bedste valg for dine behov og ønsker.

Træhytter til Haven

Hvis du overvejer at købe en sådan hytte, skal du gøre dig bekendt med mulighederne og nyttige oplysninger. Hvis du leder efter træhytter til haven, er det måske ikke så meget størrelsen, men nærmere funktionerne du skal kigge efter. Skal hytten bruges til opbevaring, beboelse eller andet? Ved at svare på de spørgsmål, kan du bedre finde de rette træhytter til haven for dig.

Træhytter til Salg

Heldigvis behøver du ikke at bygge et træhus selv, hvis du ikke har lyst til det. De fleste træhuse er præfabrikerede eller mobile, og hos Siphouse har vi også denne type træhytter til salg. Begge muligheder implementeres hurtigt og nemt for dig. Du skal bare tænke på, hvad du godt kunne tænke dig, for vi har med sikkerhed træhytter til salg, der passer til dine behov.

Træhytter Byg Selv

Drømmer du om et lækkert og hyggeligt træhus, men ønsker at bygge det selv i stedet for bare at købe en præfabrikeret træhytte? Hos Siphouse.dk ved vi, hvordan man omdanner drømme til virkelighed. Vi forstår, at processen med at bygge dit eget træhus kan virke overvældende i starten, men frygt ej, for vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig hvert skridt på vejen i dit træhytter byg selv-projekt. Fra valg af materialer og design til de endelige finesser kan du have tillid til, at vores professionelle rådgivere er her for at sikre, at dit træhus bliver præcis, som du ønsker det. 

Hvorfor bør du vælge Siphouse.dk?

Kvalificerede håndværkere med mange års arbejdserfaring er godt klar over processen med at samle træhuse, så de vil hurtigt og kvalitativt implementere det valgte projekt. Hvis du ønsker det, vil de også udstyre et køkken. Så vil du spare en masse tid, som du ville bruge på yderligere søgning efter mestre.

Hvis du har nogle spørgsmål eller anmodninger, kan du altid kontakte de kontakter, der er anført på hjemmesiden.

Need Assistance?

Pris

Soveværelser

Kvadratmeter

Vil du have, at vi ringer tilbage for at få produktrådgivning?

Efterlad dit telefonnummer nedenfor, så vender vi tilbage til dig, normalt samme eller næste hverdag.

Fortæl os om det produkt, du leder efter

Angiv detaljer om det produkt, du leder efter (formål, område, dimensioner, design osv.). Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt (normalt samme eller næste hverdag).

Ring for at bestille

+45 61106277

At åbne