Åbent til kl 17.00

Type af konstruktion

Konstrukcijas veids

Ring for at bestille

+45 61106277

Åbent til kl 17:00

Brugbar information

SIPS (Structural Insulated Panels) Bygninger

SIPs (Structural Insulated Panels) er en konstruktionstype som består af OSB3-paneler og isoleringsmateriale (polystyrenskum), der går i midten. I vores tilfælde har denne konstruktionstype normalt lodret træbeklædning som et ekstra niveau og bruges til moderne haverum og kontorer.

De vigtigste fordele ved denne form for konstruktion kan opsummeres til at være:

  1. Bygninger af højere kvalitet med garanteret lang levetid. Din valgte bygning vil være mere robust og have en bedre evne til at modstå ugunstige vejrforhold. Desuden vil træet ikke miste sin form over tid – der vil ikke være spillerum til, at det kan udvide eller krympe.
    2. Bedste værdi for pengene. Når du vælger en bygning med SIP-konstruktion, inkluderer den samlede pris PVC-vinduer og -døre, tagdækningsmateriale og andre elementer, som ellers ville koste dig ekstra.
    3. Højere kvalitetsisolering. Forvent, at bygningen har bedre og længerevarende isolering, herunder avanceret varme-, støj- og fugtisolering.
    4. Bygninger lavet med SIP-teknologi har et moderne, slankt udseende på grund af lodret beklædning og andre strukturelle elementer, såsom PVC-vinduer og -døre.

Tjek vores PREMIUM-modeller lavet med SIP-teknologi!

sip building floors

De vigtigste fordele ved denne form for konstruktion kan opsummeres til at være:

1. Bygninger af højere kvalitet med garanteret lang levetid. Bygningen efter eget valg vil være mere robust og have en bedre evne til at modstå ugunstige vejrforhold. Desuden vil træet ikke miste sin form over tid – der vil ikke være spillerum for det at udvide eller krympe.
2. Bedste værdi for pengene. Når du vælger en bygning med SIPs-konstruktion, inkluderer den samlede pris PVC-vinduer og -døre, tagdækningsmateriale og andre elementer, som ellers ville koste dig ekstra.
3. Højere kvalitetsisolering. Forvent, at bygningen har bedre og længerevarende isolering, herunder avanceret varme-, støj- og fugtisolering.
4. Bygninger lavet med SIPs-teknologi har et moderne, slankt udseende på grund af lodret beklædning og andre strukturelle elementer, såsom PVC-vinduer og -døre.

Tjek vores PREMIUM-modeller lavet med SIPS-teknologi!

Træskelet bygninger

Denne konstruktion ligner SIPs-konstruktion, bortset fra at der ikke er nogen OSB3-paneler og isolering – kun træpanelkonstruktionen og beklædningen. Denne type konstruktion bruges normalt i vores trægarager.

Type af konstruktion 2

Panelkonstruktionen har to bemærkelsesværdige fordele:

  1. Lang levetid. Panelkonstruktionen er mere lufttæt end enkelt- eller dobbelthudskonstruktioner, da den har flere lag, der garanterer bedre isoleringskvalitet.
    2. Dens monteringstid er kortere i forhold til konstruktionstiden for enkelthud, da der er færre bevægelige dele – panelerne er store, og det er nemmere at sætte dem sammen.

Det var det, vi havde at fortælle om bygningskonstruktionstyper, men hvis der skulle være et (eller flere) ubesvaret spørgsmål, så kontakt os venligst på telefon på +45 61106277 .

Fortæl os om det produkt, du leder efter

Angiv detaljer om det produkt, du leder efter (formål, område, dimensioner, design osv.). Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt (normalt samme eller næste hverdag).

Vil du have, at vi ringer tilbage for at få produktrådgivning?

Efterlad dit telefonnummer nedenfor, så vender vi tilbage til dig, normalt samme eller næste hverdag.

Ring for at bestille

+45 61106277

At åbne