Åbent til kl 17.00

Vinduer og døre

Konstrukcijas veids

Ring for at bestille

+45 61106277

Åbent til kl 17:00

Brugbar information

Vinduer og døre – Maksimal isolering

Sørg for, at dit SIP-hus eller -havekonto er varmere og mere lydisoleret med PVC-vinduer og døre. Disse vinduer og døre er lavet ved hjælp af en af ​​de nyeste teknologier – KBE system_70.

Vinduer og døre har 70 mm tykt 5-kammer profil, 24 mm tykt dobbeltglas fyldt med argongas. Disse funktioner garanterer, at vinduerne og dørene holder på varmen selv i køligt vejr i din bygning. Derudover vil de beskytte dig mod enhver støj, der kommer udefra, da disse vinduer og døre er testet til at give støjisoleringsniveauer på op til 35 DBI.

Venligt over for bygningsreglement

PVC vinduer og døre overholder bygningsreglementet med en samlet varmeoverførselskoefficient (U-værdi) på 1,4 W/(m²K). De fleste bjælkehuse på markedet opfylder ikke kravene til byggeloven på grund af vinduer og døre med dårlige U-værdier. Derfor kan vi tilbyde et bjælkehus eller garage, der er venligt over for bygningsreglementet.

Tysk kvalitet garanteret

Vores vinduer kommer fra en familievirksomhed grundlagt i Tyskland i 1854. Takket være mere end 160 års erfaring opfylder vores vinduer og døre de strengeste kvalitetskrav. Denne kvalitet bekræftes af ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, DIN EN ISO 9001:2000 og DVC 189G-certifikater. Dette garanterer høj stabilitet, funktionalitet og holdbarhed af produktet. Du vil elske det.

Kan tilpasses

Generelt er de fleste PVC-vinduer, døre og udvendige facader hvide. Fremstillingsprocessen har dog udviklet sig så langt, at husejere ikke længere er begrænset af ikke kun farve, men også en række tilpassede former, stilarter og efterligningseffekter såsom trækorn.

Installører og producenter kan nu tilpasse PVC-produkter til dine ønskede specifikationer, hvilket betyder, at vinduerne og dørene vil kunne passe perfekt ind i dit hjem eller din ejendom.

Sikkerhed

Ejendommens eller boligens sikkerhed er vigtig, så der bør monteres sikre vinduer og døre af højeste kvalitet. PVC-vinduer og døre har en særlig let, men slidstærk ramme, som bruges sammen med forskellige låsekombinationer og en dobbelt glasrude, som vil beskytte både mod indbrud og forskellige påvirkninger udefra – såsom hagl, regn, fugt, luftventilation mv. .

Lav vedligeholdelse

PVC er et vedligeholdelsesfrit materiale i modsætning til naturmaterialer, der kræver årlig slibning, lakering og ommaling. Vinduer og døre lavet af PVC-materialer kan holde i årtier uden tegn på tæring fra vejrforholdene. Den eneste vedligeholdelse er at tørre med sæbevand for at forhindre pletter og fjerne snavs.

Udholdenhed

Materialet er utroligt slidstærkt, hvilket betyder, at rammerne kan modstå selv ekstreme vejrforhold og er upåvirkede af råd og korrosion, hvilket er særligt gavnligt for ejendomme nær havet, hvor højt salt- og fugtindhold kan give problemer. PVC-belægningen er desuden beskyttet mod ultraviolette (UV) stråler, som forhindrer materialet i at falme under længere tids udsættelse for solen.

Ventilation

PVC-vinduer kan komme i en række forskellige konfigurationer af vinduesstile, hvilket giver et effektivt ventilationssystem med god luftstrøm i rummet. En effektiv vindueskonfiguration kaldes en “vip-og-drej”, som består af et arrangement af to vinduer, der kan åbne i to separate retninger, hvilket giver trækfri ventilation.

Når vinduesåbningen vippes indad, kan den varme luft slippe ud gennem over- og sideåbninger, mens den fulde åbning af vinduet sikrer hurtig udluftning og luftudskiftning i rummet.

Naturvenlig

PVC-vinduer kan have en gennemsnitlig levetid på 40 til 80 år og er lavet af overvejende genanvendelige materialer for at holde den langsigtede miljøpåvirkning på et minimum.

Ved at udskifte gamle PVC-vinduer og døre vil de blive genbrugt til andre produkter såsom rør, VVS-armaturer mv.

Modståelig over for vejrforhold

Forvitring er et almindeligt problem med de fleste materialer, der bruges til det ydre af en ejendom. PVC-vinduer og døre reagerer ikke på vand og luft og er ikke følsomme over for naturlige elementer, hvilket betyder en længere levetid uden ældningstegn.

Selvom PVC kan modstå en lang række vejrforhold og kræver mindre vedligeholdelse end lignende materialer, der findes i naturen, såsom træ, anbefaler vi regelmæssig pleje af alle udvendige PVC-installationer, inklusive soffits og facader, for at sikre deres levetid.

Lydisolering

PVC-materiale fungerer sammen med vinduespaneler med termoruder for at hjælpe med at reducere mængden af ​​støj, der kan trænge ind i dit hjem. De fleste PVC-vinduer og døre reducerer ekstern støj med op til 50 % sammenlignet med traditionelle vinduer og døre.


pvc windows antrc

Fortæl os om det produkt, du leder efter

Angiv detaljer om det produkt, du leder efter (formål, område, dimensioner, design osv.). Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt (normalt samme eller næste hverdag).

Vil du have, at vi ringer tilbage for at få produktrådgivning?

Efterlad dit telefonnummer nedenfor, så vender vi tilbage til dig, normalt samme eller næste hverdag.

Ring for at bestille

+45 61106277

At åbne