Åbent til kl 17.00

Grundlaget

Konstrukcijas veids

Ring for at bestille

+45 61106277

Åbent til kl 17:00

Brugbar information

Typer af husfundamenter

Til opførelse af havehuse, havekontorer, garager eller enhver anden bygning, så den også står sikkert efter 10 år, er det vigtigt, hvilke fundamenter der vælges. Uanset hvilken type bygning, du skal bygge, skal du beslutte dig for, hvordan fundamentet for din bygning skal være. Vi kan tilbyde dig flere muligheder for de bedste fundamenter til at bygge på eller alternativer til at producere vores egne fundamenter. Læs videre for at lære mere om vores fundamentløsninger.

Betonfundamenter

deck block fundament

Fundamenter af betonbase er et af de mest populære og holdbare valg. De kræver mere forberedelse at bygge fra og vil koste dig lidt mere end andre typer fundamenter. Betonbunden skal være mindst 150-300 mm tyk, så den står længe.

Jordskrue

Borede fundamentskruer er et godt alternativ til betonfod, hvis du vil spare tid og penge uden at skulle grave, hvilket du skal gøre, hvis du vælger en betonfod. Borede fundamenter er miljøvenlige, hurtige at montere/skrue i og lige så stærke og holdbare som andre typer af fundamenter.

Dækblok

Dækbloktypen er den billigste funderingsmulighed, men bestemt ikke den værste. Dækblokfundamenter kan løse mange af de problemer, der er forbundet med montering af andre typer fundamenter. Vores Deck Block fundamenter til huset er justerbare med specielle skruer. Højden på det byggede hus er justerbar. For eksempel; hvis man bygger et hus, og jorden efter et år sætter sig, så huset ikke længere står lige, er det en ideel løsning. Du kan justere din højde ved hjælp af metalskruer forbundet til betonblokke. Det er også en god løsning, hvis du vil gøre dit hjem mobilt og flytte det til et andet sted ved hjælp af en mobilkran.

Fortæl os om det produkt, du leder efter

Angiv detaljer om det produkt, du leder efter (formål, område, dimensioner, design osv.). Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt (normalt samme eller næste hverdag).

Vil du have, at vi ringer tilbage for at få produktrådgivning?

Efterlad dit telefonnummer nedenfor, så vender vi tilbage til dig, normalt samme eller næste hverdag.

Ring for at bestille

+45 61106277

At åbne