Åbent til kl 17.00

Levering

Konstrukcijas veids

Ring for at bestille

+45 61106277

Åbent til kl 17:00

Brugbar information

Vores produkter kan leveres til Danmark, Storbritannien, Irland og Europa, samt til hele verden. Bare kontakt os, hvis du vil vide mere om verdensomspændende forsendelse.

indkøbspriser

Levering til Storbritannien er gratis til de fleste steder i det britiske fastland. Forsendelse til Holland, Frankrig, Tyskland, Italien og Spanien er gratis i de fleste fastlandsområder. For levering til andre europæiske lande og resten af ​​verden, tjek venligst priserne ved at kontakte os. Levering til svært tilgængelige områder kan medføre ekstra omkostninger.

Er aflæsning inkluderet i prisen?

Alle lastbiler, der bruges til at transportere vores produkter, har de nødvendige værktøjer til aflæsning af dem. Derfor vil din vare blive leveret, når det passer dig. Der vil dog være en ekstra betaling, hvis du ønsker, at vi skal håndtere aflæsningen for dig. Kontakt gerne vores team, hvis du er i tvivl. 

Leveringstid

Leveringstiden for produkter på lager vil være 2-3 uger (afhængig af destination) og 4-6 uger for udsolgte produkter; Bestillingsvarer vil tage 4-8 uger om at ankomme. Bemærk venligst, at leveringstiden afhænger af sæsonmæssige faktorer, så du bør drøfte dette med din salgschef. 

Hvornår kan man forvente levering? 

Når din ordre er bekræftet, giver vi dig besked om inden for hvor mange uger, du kan forvente levering. Leveringsfirmaet vil så give dig besked om, hvornår varen er klar til levering og den omtrentlige dag, den kan forventes leveret. Du vil blive kontaktet igen inden for 1-4 dage før leveringsdatoen for at se, om du accepterer eller ønsker at ændre den foreslåede leveringsdato.

Levering til din dør

De bestilte varer vil blive leveret til nærmeste angivne adresse. På leveringsadressen vil vores chauffører parkere deres køretøj så tæt som muligt og aflæsse varerne sikkert, hvor palle, chauffør og køretøj er sikkert parkeret. Vores erfarne chauffører vil yde al nødvendig assistance ved at aflæsse varerne så tæt som muligt på den ønskede adresse. 

Er mit område klassificeret som svært tilgængeligt? 

Et svært tilgængeligt sted er et sted, som ikke kan nås af vores lastbiler på grund af veje eller vejbelægning. I Storbritannien leveres vores produkter i lastbiler, der er 2,5 m brede, 10 m lange og 2,5 m høje. Derudover kræves der en ekstra tæller på hver side af lastbilen for at stabilisere køretøjet under aflæsning. Hvis du er usikker på, om dit leveringssted kan være svært at nå, bedes du kontakte os på forhånd. Levering til svært tilgængelige områder er underlagt et tillægsgebyr. For mere information om levering, kontakt venligst vores kundeservice på nr +45 61106277 eller skriv til e-mail: info@siphouse.dk

Fortæl os om det produkt, du leder efter

Angiv detaljer om det produkt, du leder efter (formål, område, dimensioner, design osv.). Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt (normalt samme eller næste hverdag).

Vil du have, at vi ringer tilbage for at få produktrådgivning?

Efterlad dit telefonnummer nedenfor, så vender vi tilbage til dig, normalt samme eller næste hverdag.

Ring for at bestille

+45 61106277

At åbne