Åbent til kl 17.00

Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

https://siphouse.dk hjemmeside ejes af SIPSHOUSE LTD, som er dataansvarlig for dine persondata.

Vi har vedtaget denne privatlivspolitik, som bestemmer, hvordan vi behandler de oplysninger, der indsamles af https://siphouse.dk, som også giver anledning til, hvorfor vi skal indsamle visse personoplysninger om dig. Derfor skal du læse denne privatlivspolitik, før du bruger https://siphouse.dk hjemmeside.

Vi tager os af dine personlige data og forpligter os til at garantere deres fortrolighed og sikkerhed.

Personlige oplysninger vi indsamler:

Når du besøger https://siphouse.dk, indsamler vi automatisk visse oplysninger om din enhed, herunder oplysninger om din webbrowser, IP-adresse, tidszone og nogle af de installerede cookies på din enhed. Derudover indsamler vi, mens du gennemser webstedet, oplysninger om de individuelle websider eller produkter, du ser, hvilke websteder eller søgetermer, der henviste dig til webstedet, og hvordan du interagerer med webstedet. Vi henviser til disse automatisk indsamlede oplysninger som “Enhedsoplysninger.” Desuden kan vi indsamle de personlige data, du giver os (herunder, men ikke begrænset til, navn, efternavn, adresse, betalingsoplysninger osv.) under registreringen for at kunne opfylde aftalen.

Hvorfor behandler vi dine data?

Vores topprioritet er kundedatasikkerhed, og som sådan må vi kun behandle minimale brugerdata, kun så meget som det er absolut nødvendigt for at vedligeholde hjemmesiden. Oplysninger, der indsamles automatisk, bruges kun til at identificere potentielle tilfælde af misbrug og etablere statistiske oplysninger om brug af hjemmesiden. Denne statistiske information er ikke på anden måde aggregeret på en sådan måde, at den ville identificere en bestemt bruger af systemet.

Du kan besøge hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller afsløre nogen information, hvorved nogen kunne identificere dig som en specifik, identificerbar person. Hvis du derimod ønsker at bruge nogle af hjemmesidens funktioner, eller du ønsker at modtage vores nyhedsbrev eller give andre detaljer ved at udfylde en formular, kan du give os personlige data, såsom din e-mail, fornavn, efternavn, by af bopæl, organisation, telefonnummer. Du kan vælge ikke at give os dine personlige data, men så kan du muligvis ikke drage fordel af nogle af hjemmesidens funktioner. For eksempel vil du ikke være i stand til at modtage vores nyhedsbrev eller kontakte os direkte fra hjemmesiden. Brugere, der er i tvivl om, hvilke oplysninger der er obligatoriske, er velkomne til at kontakte os via info@siphouse.dk.

Dine rettigheder:

Hvis du er bosiddende i Europa, har du følgende rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger:

  • Retten til at blive informeret.
  • Adgangsretten.
  • Retten til berigtigelse.
  • Retten til sletning.
  • Retten til at begrænse behandlingen.
  • Retten til dataportabilitet.
  • Retten til at gøre indsigelse.
  • Rettigheder i forhold til automatiseret beslutningstagning og profilering.

Hvis du ønsker at udøve denne ret, bedes du kontakte os via kontaktoplysningerne nedenfor.

Derudover, hvis du er europæisk bosiddende, bemærker vi, at vi behandler dine oplysninger for at opfylde kontrakter, vi måtte have med dig (f.eks. hvis du foretager en ordre via webstedet), eller på anden måde for at forfølge vores legitime forretningsinteresser på listen. over. Bemærk desuden, at dine oplysninger kan blive overført uden for Europa, inklusive Canada og USA.

Links til andre hjemmesider:

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider, som ikke ejes eller kontrolleres af os. Vær opmærksom på, at vi ikke er ansvarlige for sådanne andre websteder eller tredjeparters privatlivspraksis. Vi opfordrer dig til at være opmærksom på, når du forlader vores hjemmeside, og læse fortrolighedserklæringerne for hver hjemmeside, der kan indsamle personlige oplysninger.

Informationssikkerhed:

Vi sikrer oplysninger, du afgiver på computerservere i et kontrolleret, sikkert miljø, beskyttet mod uautoriseret adgang, brug eller videregivelse. Vi holder rimelige administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte mod uautoriseret adgang, brug, ændring og videregivelse af personlige data i vores kontrol og varetægt. Der kan dog ikke garanteres dataoverførsel over internettet eller trådløst netværk.

Juridisk offentliggørelse:

Vi vil videregive enhver information, vi indsamler, bruger eller modtager, hvis det er påkrævet eller tilladt i henhold til loven, såsom for at overholde en stævning eller lignende juridisk proces, og når vi i god tro mener, at videregivelse er nødvendig for at beskytte vores rettigheder, beskytte din sikkerhed eller andres sikkerhed, efterforske svindel eller svare på en anmodning fra regeringen.

Kontakt information:

Hvis du gerne vil kontakte os for at forstå mere om denne politik eller ønsker at kontakte os vedrørende ethvert spørgsmål vedrørende individuelle rettigheder og dine personlige oplysninger, kan du sende en e-mail til info@siphouse.dk.

Vil du have, at vi ringer tilbage for at få produktrådgivning?

Efterlad dit telefonnummer nedenfor, så vender vi tilbage til dig, normalt samme eller næste hverdag.

Fortæl os om det produkt, du leder efter

Angiv detaljer om det produkt, du leder efter (formål, område, dimensioner, design osv.). Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt (normalt samme eller næste hverdag).

Ring for at bestille

+45 61106277

At åbne