Åben i morgen kl 08:00

Pris

Soveværelser

Kvadratmeter

Tænker på en Projekt?

Vi kan hjælpe!

Giv os flere detaljer om det. Vi hjælper gerne!

Modulbyggeri Hus

Modulære huse er hurtigt opførte bygninger, der nemt kan tilpasses til forskellige formål, også kendt som flexmodul.

Læs mere

De kan eksempelvis være beregnet til sommerhus, sauna, beboelsesrum, arbejdsrum eller endda et skur til opbevaring af dine ting. Du kan få et modulhus i flere forskellige størrelser, fra de mindre på blot 15 m2 og til de noget større på helt op til 80 eller 100 m2. Hos Siphouse.dk tilbyder vi nemlig den størrelse, der passer til netop dine behov.

Denne type byggeprojekt oplever stigende interesse og popularitet hos boligejere. Hvis du er en af dem, der seriøst overvejer et modulært hus, kan du finde al den information om disse modulhuse på vores hjemmeside. Her vil vi diskutere de vigtigste fordele og karakteristika ved disse byggerier og svare på de spørgsmål, vores kunder oftest stiller: Nemlig hvordan modulære huse adskiller sig fra traditionelle huse. Siphouse.dk består af et yderst professionelt team, som du roligt kan betro dit modulære husprojekt til. Kontakt os gerne, og vi vil udarbejde et projektoverslag, rådgive om bygningsspecifikationer og sikre, at resultatet opfylder alle dine forventninger.

Læse mindre

Produkt kategorier

Isoleret Modulhus Breda, 16,5 m²

Kontorpavillon

Tænker du på et individuelt projekt?
Vi kan hjælpe!

Giv os flere detaljer om det. Vi hjælper gerne!

Modulhuse og deres vigtigste egenskaber

Valget af denne form for utraditionelt hus betragtes som en alternativ løsning i vores land, da ikke alle er klar over, hvad disse modulære huse egentlig er. Som et team, der har arbejdet med modulære huse i mange år, kan vi roligt sige, at der er ganske mange grunde til at vælge netop denne type hus.

Vigtigste egenskaber:

  • Enkelthed – modulære huse er et ideelt valg for dig, der ønsker et billigere og hurtigere husprojekt, mens du stadig har de vigtigste bekvemmeligheder, du kender fra dit hjem. Hvis du ikke har store krav til dit hus, og du er helt tilfreds med “bare” at have plads til en seng, bruser og konstant strømforsyning, så er denne type kompakt hjem lige noget for dig.
  • Universalitet – som vi nævnte før er en af de vigtigste fordele ved et modulært hus, at det kan tilpasses ethvert behov. Et flexmodul kan let blive til  dit nye sommerhus, faste beboelsesrum, sauna, opbevaringsrum osv. Derudover kan bebyggelsen endda ændres senere. Det vil sige, at du kan forøge eller formindske bygningen ved at fjerne eller tilføje nye moduler.
  • Hurtigere bygningsarbejde – da alle de vigtigste strukturelle dele af huset fremstilles på specialiserede værksteder og derefter blot transporteres til grunden, hvor det skal opsættes, sikrer det meget hurtigere byggearbejde end ved at etablere et typisk husprojekt. 
  • Kan bygges hvor som helst – da disse projekter kan udarbejdes til ethvert formål, er det værd at vide, at installationen af modulære huse er meget fleksibel med hensyn til placering. 
  • Færre tilladelser og hovedpiner – i visse tilfælde kan der være en lettere procedure for at bygge sådanne projekter end for typiske huse. 
  • Materialer af højeste kvalitet – for at sikre, at vores modulære huse virkelig er robuste, funktionelle og holdbare, bruger vi materialer, der opfylder de højeste kvalitetskrav. 

Det er altså åbenlyst, at modulære huse har utroligt mange fordele, men hvad er de vigtigste forskelle på disse bygninger sammenlignet med traditionelle husprojekter?

Hvordan er modulære huse anderledes fra almindelige huse?

De primære forskelle mellem modulhuse og almindelige huse kan beskrives som følger:

  • Mere fleksible byggeløsninger for projektet – modulære hjem kan meget lettere tilpasses forskellige kunders idéer, hvor traditionelle huse kræver mere tid og planlægning.
  • Nemme at forbinde i alle plan – en anden forskel, der adskiller dette projekt fra traditionelle huse, er at pladerne i modulære hjem kan forbindes på enhver måde. Det betyder, at dette kan være den ideelle løsning på grunde, der ikke har meget fri plads, hvor husene nemmere kan bygges opad.
  • Kan straks designes med ønskede bekvemmeligheder – i modsætning til et klassisk hus, kan flex moduler straks designes med interiørdetaljer, møbler og fornødenheder. Hvis du planlægger at få styr på strøm- eller vandforsyningen og opvarmningen med det samme, så kan alt dette også sagtens medtages i projektet. Kort sagt kan alt, hvad du har forestillet dig i dit hoved og ønsker at realisere, inkluderes i designet af et modulært hjem væsentligt hurtigere, end det kan i et almindeligt hus.

Men hvilken slags flexmodul skal du have fat i? Lad os kigge på bare nogle af du muligheder, du har hos Siphouse.dk.

Præfabrikeret Modulbyggeri

Et præfabrikeret modulbyggeri refererer til processen, hvor bygningskomponenter eller moduler fremstilles på vores fabrik, før de transporteres til leveringsstedet for at blive samlet. Denne metode til byggeri oplever stigende popularitet, da det er dejlig nemt at kunne bestille et modulhus og bare få det leveret og opsat af eksperter – som os hos Siphouse.dk

Derudover tilbyder et præfabrikeret modulært hus også højere kvalitetskontrol. Da komponenterne fremstilles i en fabrik under kontrollerede forhold, er der en større ensartethed og overholdelse af standarder. Dette resulterer i højere bygningskvalitet og mindre risiko for fejl under konstruktion. Hos Siphouse.dk har vi adskillige typer præfabrikeret modulbyggeri, du kan bestille trygt og nemt. Lad os kigge på en af vores mere populære løsninger.

Modulbyggeri Træ

Et modulbyggeri i træ repræsenterer en revolutionerende tilgang til bæredygtig bygningskonstruktion. Det er en byggestil, der fokuserer på at bruge træ som det primære materiale til fremstilling af moduler. Disse træbaserede modulære huse er ikke kun æstetisk tiltalende, men også miljøvenlige, idet de udnytter træets naturlige egenskaber til at skabe holdbare og energieffektive boliger. En af de primære fordele ved modulbyggeri i træ er altså bæredygtighed. Træ er en naturlig og vedvarende ressource, og når det bruges i byggeri, fungerer det som et kulstoflager, der hjælper med at reducere bygningens samlede CO2-fodaftryk. Desuden er træ et utroligt alsidigt materiale, hvilket giver dig  friheden til at eksperimentere med forskellige designs og æstetikker.

Ønsker du dig en anden slags modulært byggeri? Så kontakt os gerne, og vi skal nok finde en løsning, der passer dig. Hvis du seriøst overvejer, om et modulært hus er den rigtige løsning for dig, skal du kontakte vores specialister for at drøfte projektet. Vi garanterer, at vi efter at have evalueret og diskuteret alle dine forventninger, vil hjælpe med at finde den optimale løsning for dit fremtidige hjem.

Siphouse.dk – sammen med dig gennem hele rejsen mod din modulære hjemmekonstruktion.

Need Assistance?

Pris

Soveværelser

Kvadratmeter

Vil du have, at vi ringer tilbage for at få produktrådgivning?

Efterlad dit telefonnummer nedenfor, så vender vi tilbage til dig, normalt samme eller næste hverdag.

Fortæl os om det produkt, du leder efter

Angiv detaljer om det produkt, du leder efter (formål, område, dimensioner, design osv.). Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt (normalt samme eller næste hverdag).

Ring for at bestille

+45 61106277

Åben i morgen kl 08:00