Åbent til kl 17.00

Tilbagebetale

Konstrukcijas veids

Ring for at bestille

+45 61106277

Åbent til kl 17:00

Brugbar information

Annullering af ordre og refusion

Før levering: Hvis du ombestemmer dig, kan du til enhver tid annullere din kontrakt med os efter bestilling af vores standardprodukt(er) og få dit depositum tilbage. 

Efter levering: Du kan returnere den eller de standardvarer, der er leveret til dig, og modtage fuld refusion inden for 14 dage efter levering.

Årsager til tilbagebetaling

Refusion er muligt i følgende tilfælde:

  1. a) bestilling af et standardprodukt;
  2. b) væsentlige ændringer i produktet eller dets pris efter bestilling;
  3. c) produktfejl eller forkert beskrivelse;
  4. d) hvis du ombestemmer dig og ønsker at returnere produktet ved at benytte dig af dine lovbestemte rettigheder

i henhold til hvad der står i den gældende forbrugerlovgivning i Letland.

Forudsætninger for tilbagebetaling

Du kan anmode om tilbagebetaling, hvis der ikke er gået mere end 14 dage, siden varen blev leveret, og den returnerede vare er i god stand, uændret, i samme emballage, som den blev leveret. Når vi modtager din ordre, vil vi omhyggeligt undersøge og vurdere den. Produkt(er) skal pakkes korrekt til returnering for at undgå beskadigelse eller tab af dele under transporten.

Returnering af varer efter bestilling

Hvis produkterne er specialfremstillede eller modificerede, kan du ikke annullere kontrakten inden for 14-dages fortrydelsesfrist, returnere produktet efter levering og modtage en refusion. Et depositum på 30% kan ikke refunderes, hvis produktet er i produktion eller allerede er lavet.

Hvornår og hvordan ydes refusion?

Hvis produktemballagen returneres i samme stand, som da vi sendte produktet, får du det fulde beløb, der er betalt for dit produkt(er) refunderet. Tilbagebetalinger vil ske på samme måde, som du brugte til at foretage betalingen, medmindre vi aftaler andet. Du vil modtage en refusion inden for 14 dage fra den dag, vi modtager eller accepterer varen tilbage.

Hvordan ansøger man om refusion?

For at starte returneringsprocessen, bedes du kontakte os via e-mail eller post, sende os en kopi af din faktura til: info@siphouse.dk

Besøg venligst vores vilkår og betingelser for flere detaljer. Hvis du har spørgsmål til returneringsprocessen, besvarer vi gerne spørgsmål, bare kontakt os på

+45 61106277 eller email: info@siphouse.dk

Fortæl os om det produkt, du leder efter

Angiv detaljer om det produkt, du leder efter (formål, område, dimensioner, design osv.). Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt (normalt samme eller næste hverdag).

Vil du have, at vi ringer tilbage for at få produktrådgivning?

Efterlad dit telefonnummer nedenfor, så vender vi tilbage til dig, normalt samme eller næste hverdag.

Ring for at bestille

+45 61106277

At åbne