Åben i morgen kl 08:00

Isolation

Konstrukcijas veids

Ring for at bestille

+45 61106277

Åbent i morgen 08:00

Brugbar information

SIP-paneler isolering

SIP-paneler limes, fremstilles og på anden måde bearbejdes af de interne fagfolk i vores SIP-panel fabrik. Vi har to typer SIP-paneler at tilbyde dig. Specifikationerne og egenskaberne for SIP OSB- og SIP MGO-paneler er anført nedenfor. De SIP OSB og SIP MGO-paneler vi tilbyder har neopren/grafit polystyrenfyld, et produkt der giver bedre termiske egenskaber end konventionel hvid polystyren.

Standardtykkelsen af den ​​polystyren, vi bruger til vægge, er 100 mm EPS NEO + OSB-plade 12 mm eller MgO-plade 9 mm for en total vægtykkelse på 124 mm med et OSB SIP-panel eller 118 med et MgO SIP-panel. Vi bruger 150 mm EPS Neo/grafit polysterol og OSB 12 mm paneler eller 9 mm MgO paneler til fremstilling af et 174 mm OSB SIP panel eller 168 MgO SIP panel til taget.

Tykkelsen af ​​polysterenen kan modificeres for at opfylde individuelle krav; det fås også i tyndere og endnu tykkere størrelser mod merpris eller gratis, afhængigt af den foretrukne tykkelse. OSB-plader og MgO-plader kan også gøres tykkere eller tyndere alt efter kundens krav, med eller uden ekstra gebyr, afhængig af den valgte tykkelse.

SIP (Structural Insulation Panel) er et tre-lags byggeprodukt, der består af to orienterede strengplader (OSB) og polystyrenskum klemt i midten. Når de kombineres, giver SIP’erne en meget stærk og termisk isoleret ramme med usædvanlig høj belastning, bæreegenskaber, god modstandsdygtighed over for kompression, bøjning og især termisk isoleringsevne.

SIP-teknologi er den hurtigste, nemmeste og billigste måde at opnå høj energieffektivitet på.

Hele strukturen af ​​dit passivhus bliver tyndere og samtidig varmere i forhold til traditionelle byggemetoder, vil være mindre ressourcekrævende og ikke kræve noget tungt maskineri eller komplicerede byggeoperationer. Dette er et innovativt alternativ, der udfordrer alle byggestandarder.

SIP-paneler bruges til ydervægge, tag, lofte, gulve og indvendige skillevægge.

MgO-Paneler

SipLand MgO-paneler af usædvanlig høj kvalitet er kernen i din termisk effektive bygning.

MgO SIP (magnesiumoxidpanel) er et trelags byggeprodukt bestående af to magnesiumoxidpaneler (MgO) og polystyrenskum limet imellem dem. Ved at kombinere MGO-paneler i en enkelt enhed er resultatet en endnu stærkere og mere termisk isoleret struktur af klasse A brandklassificering, med gode akustiske isoleringsegenskaber, vandbestandighed, fremragende bærende egenskaber, god modstand mod kompression og bøjning og vigtigst af alt god termisk isoleringsevne.

Konstruktion på alle årstider – MgO SIP’er er modstandsdygtige over for både vand og kulde, så dit projekt kan udvikles under alle vejrforhold. Panelerne tilbydes i kontrollerbare størrelser, hvilket tillader nemmere montering i kraftig vind.

SIP MGO-PANELER OG DERES FORDELE

  1. Klasse 1A brandklassificering, hvilket betyder, at disse paneler er inden for samme brændbarhedsklasse som traditionelle blokke.
  2. Ultrastærk og varm konstruktion af vægge, hvilket betyder, at væggene er lynhurtigt varme, og kun et tyndt isoleringslag er nødvendigt.
  3. Fremragende lydisolering gør, at panelerne kan bruges til indvendig opdeling.
  4. Magnesiumpaneler er uorganiske og er derfor modstandsdygtige over for skimmelsvamp og forskellige skadedyr.
  5. Produktet er miljøvenligt, ikke sundhedsskadeligt og asbestfrit.
  6. MgO-plader klarer sig rigtig godt mod vand, fordi de er uigennemtrængelige. Pladerne er stadig strukturelle og formstabile, selv når de er våde. De svulmer ikke, deformeres eller delamineres. De beskytter endda mod fugt, når de er under kældergulve. Det er nogle af de fordele, der gør MgO Sips til et meget bedre produkt på markedet end de fleste alternativer.

Fortæl os om det produkt, du leder efter

Angiv detaljer om det produkt, du leder efter (formål, område, dimensioner, design osv.). Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt (normalt samme eller næste hverdag).

Vil du have, at vi ringer tilbage for at få produktrådgivning?

Efterlad dit telefonnummer nedenfor, så vender vi tilbage til dig, normalt samme eller næste hverdag.

Ring for at bestille

+45 61106277

Åben i morgen kl 08:00